CRM

RestoCore biedt u de mogelijkheid om de gegevens van uw klanten, leveranciers en andere contacten bij te houden en vlot te beheren.

Product management

Met RestoCore beschikt u over een geavanceerd beheer van al uw producten, hun verschillende leveranciers, verkooptypes en prijzen. Het systeem herkent snel uw invoerpatronen en past zich aan uw gebruik aan. Hierdoor verloopt het invoeren en beheren van gegevens een stuk sneller dan bij conventionele systemen.

Producten kunnen verder opgedeeld worden in subproducten. Zo kan men bijvoorbeeld een fles wijn als hoofdproduct ingeven waaronder een subproduct aangemaakt wordt voor een glas wijn met als bepaling dat een fles wijn 6 glazen bevat. Per verkoop van 6 glazen wijn zal er vervolgens 1 fles wijn van de voorraad afgetrokken worden.

Dezelfde toepassing kan uiteraard voor een vat bier gebruikt worden. Met een vat bier als hoofdproduct, kunnen zowel een glas bier van 33cl (190 in een vat) als 50cl (130 in een vat) aangemaakt worden als subproducten. Na een gemengde verkoop van glazen met verschillende inhoud zal uiteindelijk een leeg vat van de stock afgetrokken worden.

Verdere functionaliteiten:

  • Producten worden onderverdeeld in categorieŽn.
  • Beheer van verschillende leveranciers en hun aankoopprijzen.
  • Beheer van verschillende verkoopsprijzen zoals 'restaurant', 'afhalen', 'leveren'. Deze zijn vrij te bepalen terwijl voor elk type een formule bepaald kan worden om de prijzen automatisch te laten berekenen.
  • Vrij te bepalen tagsysteem voor productidentificatie. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om bij wijnen het land van afkomst, de streek en het jaar bij te houden.
  • Het maken van keuzeproducten zoals bijvoorbeeld de keuze van tonic bij een bepaalde gin.
  • Het maken van samengestelde producten om bijvoorbeeld de precieze samenstelling van 'mazout' of mayonaise te bepalen, of om een menu in zijn verschillende componenten onder te verdelen. Dit kan vervolgens gebruikt worden om de exacte kosten te berekenen en een nacalculatie uit te voeren.